ShowBrassBand in Swetterhage

ShowBrassBand in Swetterhage

Op 29 januari heeft de ShowBrassBand een optreden gehad in Swetterhage, in de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp. Voor de 1e keer een optreden met Andre van der Wiel als vaste dirigent, nadat hij ons eerder uit de brand geholpen heeft als invaldirigent. 

In samenspraak hebben we diverse nummers van het repertoire van het vorige optreden aangevuld met wat nummers die we deze maand geoefend hebben wat tot een gevarieerde muzikale middag heeft geleid. 

De nummers zijn leuk aan elkaar gepraat met tussendoor een quiz voor het publiek. De vraag was wat er voor instrumenten waren en dat bleek behalve het drumstel en de gitaar vooral uit saxofoons te bestaan volgens de aanwezige menigte. 

De bedoeling was om met ‘Lang Zal Hij Leven’ te beginnen omdat de dirigent vandaag jarig was, maar één van de bewoners kwam ons met een briefje uitnodigen voor zijn verjaardag in april. 

Behalve een klein ongelukje met de basgitaat (zekering kapot, waardoor we Radar Love niet konden spelen) was de middag geslaagd en deed het publiek heel leuk mee. 

Door een inval tenorsaxofonist en een eigen tenorsaxofonist die naar altsax doorgeschoven is konden we voltallig optreden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *