ShowBrassBand bij Quintus Respect

ShowBrassBand bij Quintus Respect

Op 14 mei, Moederdag, heeft de ShowBrassBand een optreden verzorgd bij Quintus Respect, in Den Haag. Eerder hebben wij hier ook een optreden verzorgd. Wij hebben toen dankbaar gebruik gemaakt van meerdere invallers. Dit optreden heeft de ShowBrassBand volledig op eigen kracht kunnen verzorgen. Het repertoire bestond uit meerdere blokken, waarvan het middelste meezingnummers. Het publiek heeft enthousiast meegezongen en geneuried met de nummers.

Wij hebben vier nieuwe nummers ten gehore gebracht, Rio, Nathalie, Make you feel my love en Droomland. Het laatste nummer was We’ll meet again, wij hopen deze belofte zeker waar te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *