De Vrolijke Pepernoten

In de Sinterklaastijd zetten de roetveegpieten van De Vrolijke Pepernoten met hun vrolijke optredens onder andere Zoetermeer, Leidschendam en Den Haag op stelten. Overal waar De Vrolijke Pepernoten komen wordt het een vrolijke boel.

De Vrolijke Pepernoten brengen nieuwe en oude Sinterklaasliedjes. In het repertoire zitten bekende liedjes als β€˜Zie, ginds komt de stoomboot’ en β€˜Sinterklaas kapoentje’, maar ook de dansnummers β€˜Linkerbeen, Rechterbeen’ en β€˜Pietengym’. Naast liedjes spelen en zingen, kunnen De Vrolijke Pepernoten dan ook heel goed dansen.

Voor meer informatie of voor boekingen kunt u contact opnemen via het contactformulier of mail naar marchingband@showband75.nl.

De website devrolijkepepernoten.nl is niet in het beheer van Showband ’75, wij zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. In tegenstelling tot wat op deze website staat vermeld treden De Vrolijke Pepernoten op als roetveegpietenband. Kijk op onze Facebook of Instagram bij de filmpjes vanaf 2020 voor de nieuwe uitstraling van De Vrolijke Pepernoten.