ShowBrassBand

De ShowBrassBand is het zittende orkest van Showband ’75. Sinds 2002 brengen wij in geheel eigen stijl een mix van populaire nummers uit heden en verleden. Onder andere ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, ‘You’ll Be In My Heart’ van Phil Collins en ‘Africa’ van Toto kunnen bij onze optredens worden gebracht.

De ShowBrassBand bestaat uit echte muziekliefhebbers, die het vooral gezellig vinden om samen muziek te maken. Momenteel bestaat de band uit een drumstel, een basgitaar, trompetten, alt- en tenorsaxen, eufoniums en trombones.

U kunt de ShowBrassBand boeken voor optredens in verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, voor straat- en buurtfeesten en voor serenades. Geïnteresseerd? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar brassband@showband75.nl.

Maak jij graag in groepsverband muziek en blijf jij hier liever bij zitten dan is de ShowBrassBand iets voor jou! Ook wanneer je nog geen instrument kan spelen. Kijk voor meer informatie op de Lid worden pagina.

De ShowBrassBand repeteert op woensdagavond van 20.00 tot 22:00 uur.
Adres: De Vrolijke Noot, Oostvlietweg 19B, 2266GM, Leidschendam.

Draagt u de ShowBrassBand een warm hart toe en wordt u graag vriend of sponsor? Kijk dan onder het contact menu voor meer informatie.