De Vrolijke Pepernoten: Intocht Sinterklaas in Loosduinen

De Vrolijke Pepernoten: Intocht Sinterklaas in Loosduinen

19 november 2022 was het tijd voor de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Winkelcentrum Loosduinen. Ook dit jaar waren De Vrolijke Pepernoten weer van de partij. Al om half 11 stonden ze te trappelen van ongeduld en om warm te blijven.

Om 11 uur mochten we dan eindelijk het winkelcentrum in, het was direct gezellig druk. We namen een grote groep mensen mee vanuit de winkelstraat naar het podium op het plein. Voor het podium lieten we kort onze zangkunsten horen om vervolgens met de hele stoet te vertrekken richting de molen.

Het stond namelijk al aangekondigd, rond 12 uur zou Sint daar aankomen. De kade stond vol met kinderen. De Sint liet even op zich wachten, ondanks de kou zat de sfeer er goed in. Na het traditionele ‘Sinterklaasje, Kom Maar Binnen’ vertrokken we met de stoet terug naar het Winkelcentrum.

Opnieuw aangekomen bij het podium in het winkelcentrum was het inmiddels flink dringen. Drie kinderen kregen een prijs voor hun tekening en na een paar liedjes op het podium was het tijd voor een welverdiende pauze bij Brasserie OCK op ‘t Plein. Lekker opwarmen met koffie, thee of een chocolademelk.

Na de pauze liepen we nog een korte ronde langs de winkels, maar voor we het wisten zat onze tijd er op. Wie weet zien we jullie volgend jaar weer in Winkelcentrum Loosduinen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *