De Vrolijke Pepernoten openen Store in Stall

De Vrolijke Pepernoten openen Store in Stall

Op 12 november 2022 is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. Dit jaar waren De Vrolijke Pepernoten voor de intocht weer te vinden in Zoetermeer. Niet zoals in eerdere jaren in het Stadshart, maar dit keer bij Woonwarenhuis de Springplank.

Officieel komt de Sint dit jaar pas op 19 november aan in Zoetermeer, maar voor deze  speciale gelegenheid had de Sint besloten een week eerder al naar Zoetermeer te trekken. De opening van Store in Stall stond gepland en daar moest Sint natuurlijk samen met De Vrolijke Pepernoten een feestje van maken.

Net na enen kwamen De Vrolijke Pepernoten voor de muzikale omlijsting aangelopen langs de kringloopwinkel. Gelijk bij het inzetten van de eerste klanken werd er meegezongen. Sinterklaas kwam met een bus niet veel later aan bij de ingang van de Springplank.

Iedereen ging naar binnen en na een paar korte nummers was het tijd voor het officiële moment. De Sint opende, door het verwijderen van een grote chocolade S, Store in Stall. Na de opening was de feestvreugde nog groter. Er werd enthousiast meegedanst met de bekende dansliedjes van De Vrolijke Pepernoten.

Na een ruim uur was het tijd voor een welverdiende pauze met een broodje kroket. Gelukkig was het na de pauze nog even gezellig in het pand. We speelden wat bekenden sinterklaasmelodieën en sloten af met als toegift Viva España.

Tot volgende week in Winkelcentrum Loosduinen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *