4 November: Open Repetitie Marchingband

4 November: Open Repetitie Marchingband

Vrijdag 4 november om 19.00 uur is iedereen van harte welkom om mee te doen tijdens de open repetitie van de Marchingband van Showband ’75. Heb jij zin om mee te spelen, laat ons dan even weten dat je komt door een berichtje te sturen naar openrepetitie@showband75.nl.

De repetitie zal plaatsvinden in De Waterlelie, Prinsenhof 4, 2263 EV Leidschendam en starten om 19.30 uur. U bent vanaf 19.00 uur welkom voor een drankje vooraf en om alvast een plekje op te zoeken in de repetitieruimte. De repetitie duurt tot ongeveer 21.30 uur met aansluitend een korte borrel.

Op het programma staan:
– Inspeelwerk ‘Aurelia’
– ‘Malagueña’ van Ernesto Lecuona, gearrangeerd door Michael Sweeney
– ‘Walking in the Air’ van Howard Blake, gearrangeerd door Marcel T.M. van Raaij (uit onze nieuwe show)
– ‘Crazy Train’ van Ozzy Osbourne, gearrangeerd door Paul Murtha

Wij hebben veel zin in de open repetitie. Dus meld je aan via openrepetitie@showband75.nl, laat ons weten welk instrument je bespeeld en of je deze zelf mee kan nemen en wij sturen je de bladmuziek zodat je deze alvast door kan kijken. Wil je alleen komen kijken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tot 4 november!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *