Showband ’75 verkoopt loten met de Grote Clubactie

Showband ’75 verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en ondersteun ons. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze leden verkopen loten via een verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Maar geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door onderstaande QR-code te scannen of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen een mooi bedrag op te halen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *