De Vrolijke Pepernoten 2021

De Vrolijke Pepernoten 2021

Over een maand is het weer zover. Op 13 november komt sinterklaas, als alles mee zit natuurlijk, weer aan in Nederland. En na een jaartje pauze komen ook De Vrolijke Pepernoten dit jaar weer mee! Vorig jaar zijn De Vrolijke Pepernoten in verband met het coronavirus in Spanje gebleven, maar dit jaar willen ze weer feest maken waar dat maar kan. Heb jij De Vrolijke Pepernoten ook zo gemist en wil je graag weten waar we dit jaar optreden? Houd deze website en onze Facebook of Instagram goed in de gaten om te zien waar we verschijnen. We hebben nog wat gaten over in onze agenda, dus wil jij ons uitnodigen op je eigen feest, stuur dan een mailtje naar marchingband@showband75.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.

De website devrolijkepepernoten.nl is niet in het beheer van Showband ’75, wij zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. In tegenstelling tot wat op deze website staat vermeld treden De Vrolijke Pepernoten op als roetveegpietenband.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.