Tien jaar Trinity Colorguard

Tien jaar Trinity Colorguard

Trinity is opgericht in oktober 2011, dat betekent dat de Colorguard groep van Showband ’75 dit jaar 10 jaar bestaat en deze maand jarig is. Tijd dus voor een feestje!

De afgelopen jaren heeft Trinity veel bereikt. Meerdere groepen hebben goede resultaten gehaald bij de winterguard wedstrijden van CGN-united en ook samen met de Marchingband zijn wedstrijden gewonnen en mooie optredens gelopen in binnen en buitenland.

Zondag 3 oktober hebben de leden instructie van Trinity de verjaardag gevierd bij O’Learys in de Westfield Mall of the Netherlands. De Kids hebben hun best gedaan op de bowlingbaan en de oudere groep heeft laten horen dat ook zingen onderdeel is van het repertoire van Trinity!

Wil jij de 10e verjaardag van Trinity met ons meevieren en werken aan toekomstige successen? Kom dan op maandagavond kijken bij een repetitie. Kijk voor meer informatie op de pagina van Trinty Colorguard.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *