Trinity Kids op de Buitenspeeldag Prinsenhof

Trinity Kids op de Buitenspeeldag Prinsenhof

Het eerste optreden van Showband ’75 sinds de start van de lockdown in maart 2020 is een feit! Vandaag was het de eer aan Trinity Kids om een punt te zetten achter de lange periode zonder optredens.

Afgelopen maandag kreeg Trinity Kids de aanvraag om de Buitenspeeldag in de Prinsenhof in Leidschendam te open. De dans op de muziek van Kinderen voor Kinderen die zij hadden ingestuurd naar de online CGN Championships was gezien en de titel ‘Bewegen is Gezond’ past natuurlijk goed bij het doel van de Buitenspeeldag!

Kort van te voren, maar de Kids lieten zich niet kisten. Maandagavond is er hard geoefend om de show weer paraat te hebben en vandaag waren ze er klaar voor om te dansen voor iedereen uit de Prinsenhof die dat maar wilde zien!

Stipt om 1 uur, of net iets later, de wethouder stond aan de verkeerde kant van de Prinsenhof, was het dan zo ver. Het gras was vers gemaaid, de Buitenspeeldag werd geopend, de muziek gestart en Trinity Kids begon te dansen. Het publiek klapte vrolijk mee.

Zo een nummer duurt maar kort, en voor je het weet is het optreden dan ook weer voorbij, maar het smaakte zeker naar meer!

Wil jij meedansen met Trinity Kids of Trinity? Klik dan hier of stuur een mailtje naar guard@showband75.nl. Trinity traint op maandagavond in de gymzaal op de Leenkamp in Leidschendam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *