Spaar bij Plus voor Showband ’75

Spaar bij Plus voor Showband ’75

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 is het mogelijk om Showband ’75 te steunen door boodschappen te doen bij Plus. Per €10,- en bij aankoop van actieproducten ontvang je een sponsorpunt met een unieke code. Verzilver de sponsorpunten via deze link en steun Showband ’75. Door deelname maak je zelf kans op een Plus cadeaukaart van €75,-.

Hoe meer sponsorpunten worden toegekend aan Showband ’75 hoe meer euro’s dit oplevert voor onze clubkas! Het is ook mogelijk om de sponsorpunten digitaal te sparen of bij online bestellen te ontvangen. Uiteindelijk verdeelt Plus Post €10.000,- onder de deelnemende Leidschendamse verenigingen. Hoe meer punten Showband ’75 ontvangt hoe groter het percentage dat wij ontvangen, dus doe mee en geef ons een steuntje in de rug!

Kijk voor meer informatie over de actie op https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/hoe-werkt-het en https://www.plus.nl/info-voorwaarden/actievoorwaarden/voorwaarden-spaarjeclubgezond. Wil je zelf de sponsorpunten niet verzilveren, maar kan je ze wel verzamelen, geef de kaarten dan af bij één van de leden van Showband ’75. De sponsorpunten kunnen tot en met zaterdag 20 november worden geactiveerd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *