Anjeractie 2021

Anjeractie 2021

Ook dit jaar doet Showband ’75 mee met de jaarlijkse collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit jaar loopt de actie van 28 mei tot en met 5 juni. Voor de tweede keer is de collecte dit jaar mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De volledige opbrengst van de Anjeractie is voor de collecterende verenigingen. Na een jaar zonder optredens kan Showband ’75 uw gulle gift goed gebruiken!

Doneren is super makkelijk! Scan met uw mobiele telefoon de iDealQRcode in de afbeeldingen op deze pagina en doorloop de stappen of klik hier. Alvast bedankt!

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto opbrengst teruggeeft aan de organisaties die collecteren. Kijk voor meer informatie op cultuurfonds.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *