Carnavalsmaandag in Recklinghausen

Carnavalsmaandag in Recklinghausen

Op 24 februari heeft de Marchingband voor het eerst in jaren weer eens opgetreden op een carnavalsmaandag. Ook Trinity was weer van de partij. We waren nog maar net bijgekomen van ons optreden in Hürth toen we om kwart voor zeven verzamelden. We hadden een grotere bus toebedeelt gekregen omdat we vandaag samen met een danseres en een andere band richting Duitsland reden.

Rond 11 uur kwamen we aan op een zo goed als leeg parkeerterrein, toch bleek dit de juiste bestemming te zijn. Hier werden we naar de mooie kelder van het gemeentehuis gebracht waar we ons klaar mochten maken. We bleken ruim op tijd want de optocht vertrok pas rond 13 uur. Wij liepen bijna achteraan, achter ons reed alleen nog de prinsenwagen.

Ondanks de regen had het parkeerterrein zich inmiddels goed gevuld met praalwagens en ook langs de route was het een drukte van jewelste. Langs bijna de hele route stond het publiek vier rijen dik. Vlak voor het einde van de route was er zoveel publiek dat we besloten Trinity voor het erg uitbundige publiek te beschermen door ze in te sluiten in de Marchingband.

Toen we langs het gemeentehuis liepen bleken we dezelfde route nogmaals te mogen lopen. Gelukkig was het tijdens de tweede ronde niet minder gezellig. Opnieuw werd onze muziek enthousiast ontvangen. Het optreden werd afgesloten met een korte serenade op het podium voor het gemeentehuis.

Na het optreden zijn we tevreden weer vertrokken richting Nederland. We hoeven niet lang te wachten met ons opnieuw aan publiek laten zien. Aanstaande zaterdag nemen we deel aan de CGN contest in Almere.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *