CGN Contest Almere 2020

CGN Contest Almere 2020

Op 29 februari hebben Trinity, Trinity Mini’s en de Marchingband opnieuw deelgenomen aan de CGN wedstrijden. De tweede contest van dit seizoen vond plaats in Almere.

Als eerste was Trinity aan de beurt. Voor het eerst na hun promotie mochten zij hun show ‘Be You’ laten zien in de Regional A Class. Ondanks de blijdschap met de promotie betekende het voor deze contest helaas dat ze hun show niet tijdens het avondprogramma mochten brengen.

Vervolgens mochten de Trinity Mini’s met ‘Let’s Party’ weer een feestje bouwen. Hun spetterende show werd door de CGN-jury beloond met een verdiende eerste plaats!

Aan het begin van de avond was de Marchingband aan de beurt. Het was zeker niet de beste show van het seizoen, maar het applaus was er niet minder om. De jury beloonde onze show met 70,125 punten en een eerste plaats. Dit maakte van de dag toch nog een doorslaand succes. Padoem pats.

Over twee weken nemen Trinity en de Marchingband deel aan de contest in Leeuwarden. De Trinity Mini’s zijn weer te bewonderen bij de Championships in Eindhoven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *