Contest Wijchen 2020

Contest Wijchen 2020

Op 8 februari 2020 hebben Trinity, Trinity Mini’s en de Marchingband van Showband ‘75 deelgenomen aan de CGN contest in Wijchen. Het was een spannende, maar uiteindelijk zeer succesvolle dag.

De Trinity Mini’s mochten met hun show ‘Let’s Party’ de dag openen. De jury beloonde het feestje van de Mini’s met een eerste plaats en 73,57 punten. Meer punten dan waar ze van hebben durven dromen!

Later op de dag maakte de Marchingband zijn opwachting in de Indoor Winds A Class. Zij spelen dit jaar, in het vijfde jaar dat ze deelnemen aan deze wedstrijd, de muziek van ‘Jesus Christ Superstar.’ Ook de Marchingband werd beloond met een eerste plaats, ze behaalden 69,35 punten.

Niet veel later was Trinity aan de beurt in de Prep Class. Zij lieten het publiek in Wijchen zien hoe belangrijk het is jezelf te zijn en om in jezelf te geloven. Omdat de punten even op zich lieten wachten zijn we na hun optreden gaan eten bij Cafetaria-Lunchroom Sengers. Na een heerlijke maaltijd kregen we allemaal een sjaal in verband met hun tien jarig bestaan.

Na de maaltijd was het tijd voor Trinity om hun score te horen te krijgen. Ook Trinity mag tevreden zijn, met 84,62 punten behaalden zij een verdiende eerste plaats. Bovendien is Trinity met glans gepromoveerd naar de Regional A Class.

Op naar de tweede contest in Almere!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *