Geslaagde try-out Trinity en Marchingband

Geslaagde try-out Trinity en Marchingband

Op 26 januari hebben de Marchingband en Trinity Colorguard van Showband ‘75 de première van hun show voor het seizoen 2020 gehouden tijdens de jaarlijkse try-out. De Marchingband speelt dit jaar de show ‘Jesus Christ Superstar’ met muziek uit de bekende musical. De Trinity mini’s maakte een feestje met hun show ‘Let’s Party’ en Trinity vertelde met ‘Be You’ een belangrijk verhaal.

Voordat het publiek binnenkwam hadden de leden van Trinity en de Marchingband er al een heel programma op zitten. Om 1 uur stond de Marchingband al klaar in de gymzaal voor een laatste repetitie. Een speciale repetitie, een deel van de jury die ons beoordeeld tijdens de komende wedstrijden van CGN United was namelijk aanwezig zodat ook zij zich warm konden draaien voor het komende seizoen. De jury keek kritisch naar onze show en gaf ons tips om mee te werken.

Na deze repetitie met jury betraden Trinity en Trinity Mini’s de gymzaal om de laatste puntjes op de i te zetten voor de première. Ondertussen werd met dank aan Alex de techniek de gymzaal binnengedragen. Hij verzorgd al sinds de eerste try-out het geluid. Terwijl de Marchingband nog wat laatste aanpassingen aan de show aanbracht, naar advies van de jury, begon de tribune zich geleidelijk te vullen.

Vier uur, showtime, voor een goed gevulde tribune lieten de verschillende onderdelen hun show zien. Trinity begon met hun show ‘Be You’ en liet zien dat hard werken loont! Wat een mooi verhaal wordt er verteld met deze dans! De show werd enthousiast ontvangen door het publiek. Vervolgens betraden de Trinity Mini’s de vloer. Er werd luid meegeklapt op de vrolijke muziek van ‘Let’s Party.’ Na de colorguard was de Marchingband aan de beurt. Zij lieten in concertformatie horen hoe de muziek van ‘Jesus Christ Superstar’ moet klinken.

Nadat een aantal van de vrijwilligers van de vereniging bedankt waren voor hun inzet was het tijd voor de tweede ronde. Nogmaals lieten de meiden en jongens van Trinity zien wat ze in hun mars hebben. De Trinity Mini’s maakten er zo mogelijk een nog groter feest van. De Marchingband sloot af met de première van hun show.

We zien het aanstaand wedstrijdseizoen met vertrouwen tegemoet. We hopen goede resultaten neer te zetten tijdens de contesten en zijn benieuwd op welke plaatsen we eindigen in Eindhoven tijdens de Championships.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *