De Marchingband bij Ashanti

De Marchingband bij Ashanti

Zaterdag 18 januari, de Marchingband heeft zijn eerste optreden van 2020 gehad. In Zoetermeer werden twee goede vrienden van de club een jaartje ouder. 16 en 21 jaar, dit vraagt natuurlijk om een bezoekje van de Showband. Speciaal voor deze gelegenheid was Sinterklaas met de helikopter overgekomen naar Zoetermeer. We hebben dan ook een aantal nummers geleend van De Vrolijke Pepernoten.

We begeleidden Sinterklaas naar binnen met ‘Sinterklaasje Kom Maar Binnen met je Knecht’ en werden enthousiast ontvangen door een volle zaal. Om in het thema te blijven speelden we hierna ‘Viva España’ waarop de polonaise werd ingezet. Na deze leenmuziek speelden we een aantal nummers van ons eigen repertoire om weer af te sluiten met ‘Dag Sinterklaasje.’ Na het optreden kregen we een lekker hapje en drankje aangeboden onder de ‘ritmische’ klanken van de deejay.

Al met al zijn wij het jaar weer leuk begonnen. Volgende week, op zondag 26 januari, volgt de try-out met de shows van de Marchingband en Trinity Colorguard. De try-out is gratis toegankelijk van 16u tot 17u in sporthal de Fluit in Leidschendam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.