Kerst in de Fahrenheit

Kerst in de Fahrenheit

Op 21 december heeft de nieuwe kerstband van Showband ‘75 zijn eerste optreden gehad. We waren uitgenodigd om te komen spelen in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan in Den Haag. Ondanks dat dit ons eerste optreden was, kwam de locatie ons vreemd bekend voor.

Om half 2 startten we voor de deur bij Electro Works Stadhouder. Hier was de halte van de kersttrein door de Fahrenheit, de wachtende mensen genoten van onze kerstmuziek. Nadat de trein was vertrokken, vertrokken wij op onze ronde langs de winkels.

We hebben op de verschillende straathoeken van de Fahrenheitstraat een lekker kerstsfeertje neergezet. Hier en daar deinde het publiek mee op de warme kerstklanken. Na twee uur te hebben gespeeld zijn wij voldaan weer vertrokken.

De première van de nieuwe kerstband van Showband ‘75 smaakt wat ons betreft zeker naar meer!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.