Black Saturday in de Fahrenheitstraat

Black Saturday in de Fahrenheitstraat

Op zaterdag 30 november, de dag na Black Friday, mochten De Vrolijke Pepernoten optreden in de Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan in Den Haag. We verzamelden bij Electro World Stadhouder waar we werden ontvangen met een bakje koffie. Nog voor iedereen zijn koffie op had kwam Sinterklaas al binnen en konden we vertrekken voor een eerste ronde langs de winkels.

Gelijk vanaf de start kwamen er veel mensen af op onze vrolijke noten. Ook in de winkels en restaurants die we bezochten werd goed gereageerd op onze muziek. Voor we het wisten was het alweer tijd voor pauze.

Na de pauze leek het wel nog drukker te zijn op straat. Wat was het weer een feest! Er werd enthousiast meegedaan met onder andere ‘Hup Hup Holladijee.’ Ook het ‘La La La’ uit ‘Jongens, heb je ‘t al Vernomen’ werd luidkeels meegezongen. 

Bij Koemans Snacks en Broodjes kregen we een lekkere hap. Met gevulde magen speelden we vervolgens nog wat liedjes op de kruising van de Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan. Het werd hier al snel zo druk dat er verkeerschaos dreigde te ontstaan. Gelukkig bleek Sinterklaas zijn roeping als verkeersregelaar te hebben gemist, met wat simpele gebaren met hand en staf voorkwam hij een volledige verstopping.

Na ‘Fitness-muziekske’ zijn we vertrokken met de uitnodiging voor volgend jaar alweer op zak.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *