Vrolijkheid in de Vruchtenbuurt

Vrolijkheid in de Vruchtenbuurt

23 november 2019, Sinterklaas is alweer een week in Nederland. Vandaag mochten De Vrolijke Pepernoten zich laten zien en horen in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Voor Sinterklaas een bekende buurt, maar voor De Vrolijke Pepernoten onbekend terrein. Gelukkig bleek al snel dat we ook hier een feestje konden bouwen.

Iets voor half twee meldden wij ons bij Lunchroom Op De Hoek aan de Vlierboomstraat. Hier had Sinterklaas geluncht en een meet and greet gehouden. Er stonden veel mensen op ons te wachten. We hadden nauwelijks tijd om het publiek warm te spelen, tijdens het tweede liedje kwam Sinterklaas al naar buiten.

We speelden nog een liedje voor de deur en vertrokken vervolgens op onze ronde door de Vruchtenbuurt. Het werd steeds drukker en gezelliger. Na een klein uurtje rondlopen kwamen we aan bij een speeltuintje. Nadat iedereen in de speeltuin stond hebben we een showtje gegeven met veel van onze ‘meedans-’ en ‘meezingliedjes.’

Na het bezoek aan de speeltuin werd het iets rustiger op straat, voor ons een teken om nog wat winkels te bezoeken. Wat zitten er veel kappers in de Vruchtenbuurt! In een kapperszaak speciaal voor kinderen werd enthousiast meegedaan met ‘Tsjoe Tsjoe Wa.’ Twee uur later, rond half vier, kwamen we weer aan bij het startpunt. We speelden binnen nog een paar liedjes en zijn vervolgens weer vertrokken.

Tot volgende week in de Fahrenheitstraat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *