ShowBrassBand bij GGZ Delfland

ShowBrassBand bij GGZ Delfland

Op 17 november 2019 heeft de ShowBrassBand zijn laatste optreden van dit jaar gehad bij GGZ Delfland aan de Sint Jorisweg in Delft.

Na enige stress bij het Macanto muziekcentrum, de binnendeuren zaten op slot waardoor we niet bij onze instrumenten konden, vertrokken we toch nog op tijd naar Delft. Door de vertraging was er geen tijd meer om rustig een kopje koffie te drinken voordat er gestart werd met spelen. We moesten nu direct onze spullen klaarzetten en beginnen. 

Tijdens het opbouwen liep het publiek binnen. Het was zeker twee keer zo druk als vorig jaar. Er werd gezellig meegedaan en geapplaudisseerd waardoor de ShowBrassBand met een goed gevoel dit muziekjaar heeft afgesloten.

Tot volgend jaar!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *