Verslag optreden Vredenburch

Verslag optreden Vredenburch

De ShowBrassBand heeft al een aantal maal een gezellige middag verzorgd in het verzorgingshuis Vredenburch te Rijswijk. Op 6 oktober 2019 mochten wij opnieuw langskomen.

Het was een druilerige natte dag. Gelukkig was er bij binnenkomst koffie. De bewoners, die blij waren ons te zien, druppelden binnen terwijl wij de instrumenten klaarzetten op een krap podium, we zaten knus bij elkaar. We startten met ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. Dit viel in de smaak, een oudere dame was zo enthousiast dat ze het hele optreden heeft staan dansen. Na drie kwartier hadden we pauze, we werden goed verzorgd, de bitterballen stonden klaar. Na de pauze speelden we nog een half uur door. ‘Radar Love’ en ‘Tequila’ werden met veel enthousiasme ontvangen. Als afsluiting speelden we het voor ons nieuwe nummer ‘We’ll Meet Again’ van Vera Lynn.

Na afloop hebben we tijdens een enorme stortbui de spullen ingeladen en bij het clubgebouw weer uitgeladen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een zeer geslaagd optreden. We hopen dat we volgend jaar weer terug mogen komen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *