Gratis Sponsoren

Gratis Sponsoren

Vanaf nu is het voor iedereen die Showband ’75 een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wil kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ of klik op de banner hieronder. Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Showband ’75 een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

Doe hetzelfde als u eten wil laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. U kunt terecht bij meer dan 7.500 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert voor onze clubkas. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Showband ’75!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *