Zonovergoten taptoe Ter Aar

Zonovergoten taptoe Ter Aar

Zaterdag 29 juni 2019 deden de Marchingband en onze Trinity cadets mee aan de jaarlijkse taptoe in Ter Aar. Deze warme avond begon met een korte street parade van de sporthal naar het knusse maar drukbezochte taptoe plein. Hier wachtten we totdat alle korpsen aangekomen waren, waarna de omroeper het begin van de taptoe aankondigde.

Eerst mochten een aantal andere korpsen hun show laten zien. Vanuit de schaduw, en met een verkoelend ijsje dat Walter voor ons geregeld had, hadden we goed zicht op de shows die de andere korpsen presenteerden.

Trinity cadets was als eerste aan de beurt. Na een kleine technische storing maakten zij er weer een feestje van met hun show ‘Vier het Leven’. Het publiek vierde dit feestje mee en beloonde de jonge dansers met een groot applaus.

Kort hierna was het tijd voor de Marchingband. Taptoe Ter Aar bleek een grotere uitdaging dan andere taptoes, er stond namelijk een boom midden op het veld. Gelukkig hadden we extra begeleiding mee. Kayleigh bekommerde zich om het lot van de boom, want stel je voor dat we deze zomaar uit de grond zouden lopen! Na een goed ontvangen show kregen we een extra applaus nadat we een mini-concert gaven voor het publiek aan de zijkant van het veld. Deze hadden de voorgaande korpsen alleen van de zijkant kunnen aanschouwen en konden dit gebaar erg waarderen.

Zoals elke taptoe werd ook deze afgesloten met een finale, waarbij alle deelnemende groepen met elkaar op het plein stonden. Daarna liepen alle groepen één voor één terug naar de sporthal, waar elk korps een aandenken kreeg van de organisatie en er een klein feestje gebouwd werd (inclusief polonaise).

Het was een erg warme, maar geslaagde avond, mede door de goede organisatie en het enthousiaste publiek! We kunnen niet wachten om volgend jaar weer aan te sluiten.

Zie hieronder een impressie van de taptoe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *