Muzikale intocht Avondvierdaagse

Muzikale intocht Avondvierdaagse

Op donderdag 23 mei liep de Marchingband mee met de laatste etappe van de Avondvierdaagse in Zoetermeer. Kinderen en ouders wandelden op deze vierde wandelavond naar het eindpunt op de Markt. Op het laatste stuk door het Stadshart liepen wij tussen de wandelaars en speelden onze muziek. Vlak voor het eindpunt liepen de wandelaars verder en gingen wij terug naar het begin van het winkelcentrum om de volgende groep kinderen en ouders binnen te halen. Zo liepen wij uiteindelijk drie keer door het Stadshart. Tussendoor gaven we nog een paar privé-concerten aan enthousiaste fans. Als mensen dat aan ons vragen doen wij dat natuurlijk graag! Ook kreeg onze drummajor af en toe wat hulp van kinderen die het aangeven van de maat en het voorop lopen wel zagen zitten. Kortom, het was weer een leuk optreden met een enthousiast publiek. En voor alle wandelaars, gefeliciteerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *