Try-out trekt volle tribunes!

Try-out trekt volle tribunes!

Afgelopen zondag vond de Try-out van Showband ’75 en Trinity plaats in sporthal Essesteijn. Ook H!P uit Zoetermeer deed mee. Eerst gingen showband en H!P aan de slag met de CGN-jury. Rob Balfoort gaf tips voor de muziek en van de andere juryleden kregen we ook goede feedback. Daarna was het tijd om de shows te laten zien. De tribunes waren inmiddels helemaal volgestroomd en het publiek wachtte vol spanning af. Eerst mochten de mini’s van Trinity hun show Haai-alarm laten zien. Ze deden erg hun best en kregen een groot applaus. Daarna waren de cadets aan de beurt met hun show. Ze maakten er letterlijk en figuurlijk een feestje van. Toen kwam H!P en als laatste kwam Showband ’75 op het veld. Met hun show in het thema ‘een onbereikbare liefde in de jaren ’60’ eindigden zij de geslaagde middag. Nu is het wedstrijdseizoen echt begonnen en gaan we langzaam richting de wedstrijden. Iedereen bedankt voor deze mooie middag!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *