Laatste Brassband optreden van 2018

Laatste Brassband optreden van 2018

Het laatste optreden met de brassband van 2018 was in het Anker te Voorburg. Op oudejaarsavond, dit hebben we ook in 2016 gedaan. Dit is toen met veel enthousiasme ontvangen waardoor we nu in 2018 weer zijn teruggevraagd.

Alle brassband leden hadden er weer zin in. Maar wat doen we aan? Normaal zijn we in rood/zwart, maar zo’n avond is toch speciaal. Het werd zwart/wit. Waar sommige leden dachten een witte blouse en zwarte broek, werd tijdens een oefenavond duidelijk dat voor deze speciale avond een zwarte jurk of overhemd ook kon. Geen probleem, als er maar wat wit bij zat. Het was een leuk gemêleerd gezelschap, heren met witte en zwarte bloezen, dames in zwarte jurken en blouses met zwarte stippen, het zag er mooi uit.

De zaal zat nog vol en de band kon er nog niet bij, eerst moest het Nieuwjaarsdiner afgerond worden. Om 19 uur konden we starten, de stemming zat er goed in. De ouderen zaten te wiebelen en mee te zingen. Na de pauze nog een half uurtje en toen werd de champagne met spuitfonteinen binnengebracht, waardoor het brandmeldsysteem in werking ging. Er was korte paniek bij het personeel, maar die hadden dat weer snel onder controle. Uiteindelijk werd toch het glas geheven voor 2018 naar 2019, waarbij de band “Happy New Year” van ABBA speelde.

De ouderen hadden een gezellige avond. Maar aan alle plezier komt een eind en ze moesten weer naar de afdeling, en wij brassbandleden, verder met oudejaarsavond vieren met de familie. Al met al was het een geslaagd optreden en ondertussen hebben we weer vier optredens staan voor 2019. Wij kijken hier naar uit!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *