Start showseizoen Showband ’75 en Trinity 

Start showseizoen Showband ’75 en Trinity 

Op zondag 20 januari zullen de Marchingband en onze twee colorguardgroepen het wedstrijdseizoen aftrappen. Tijdens een try-out in sporthal Essesteijn in Voorburg laten zij hun nieuwe shows zien aan het publiek. Daarnaast doet H!P (Harpe Davids Indoor Percussion) uit Zoetermeer mee aan de try-out en tonen ook zij hun nieuwste show. Showband ’75 en Trinity doen respectievelijk mee aan de CGN Winds Indoor competitie en de CGN Colorguard competitie. Deze bestaat uit 3 tot 4 wedstrijddagen in januari tot en met maart, met als grote afsluiting de finalewedstrijd op zaterdag 30 maart. Tijdens de try-out krijgen wij ook tijd om met de jury van CGN hun shows te verbeteren. Nieuwsgierig? Zondag 20 januari van 16.00 tot 17.00 bent u van harte welkom in sporthal Essesteijn te Voorburg.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *