Showbrassband in de Bieslandhof!

Showbrassband in de Bieslandhof!

De Showbrassband heeft vandaag het eerste optreden van 2019 gehad in de Bieslandhof in Delft.

Een geslaagd optreden in een grote zaal met veel publiek. Ondanks dat de trombone en 1 bariton door omstandigheden uitgeschakeld waren hebben we ons met een halve zwaar koper sectie prima overeind gehouden. Het werd nog even spannend toen bij aankomst bleek dat de tenorsaxofonist zijn muziek niet bij zich had, maar gelukkig was er tijd genoeg om heen en weer te rijden en die op te halen. Er werd met veel enthousiasme gereageerd door de bewoners en er werd meteen gevraagd of we terug willen komen. Het was een erg fijn optreden en alles was goed geregeld. We speelden in een prettige ruimte en aan het einde kregen we een heerlijk kopje koffie.

Het volgende optreden van de Showbrassband is op 7 april in verzorgingshuis Schoorwijck in Leidschendam. Tot dan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *