Eindelijk weer CGN Championships!

Eindelijk weer CGN Championships!

Zaterdag 26 maart was het zo ver! Eindelijk konden de CGN Championships weer doorgaan op de manier hoe we dat zo graag zien, in een tot de nok gevulde zaal in Eindhoven.

Zoals wel vaker mocht Trinity Kids de dag openen. Er werd gelijk sfeer gemaakt met ’Bewegen is Gezond.’ De zaal klapte enthousiast mee. Ook Trinty RA wist de zaal te vermaken met hun show ’Juntos.’

Het lange wachten op de scores was begonnen. Wat was het fijn om bij de retreat weer met z’n allen het veld op te mogen! Trinity Kids sloot de dag af met een hele mooie score: 74,43 punten en de kampioensvlag werden veroverd. De punten voor trinity RA vielen met 63,31 misschien een beetje tegen, maar met het mooie commentaar van Winterguard in Nederland en de reactie van de rest van het publiek werd veel weer goed gemaakt.

Winterguard in Nederland: De leden van Trinity laten ons zien hoe belangrijk samenwerken is. En dat doen zij voortreffelijk. Een leuk in elkaar gezet programma. Op alle fronten is er hard gewerkt om deze show tot een succes te maken. Gefeliciteerd met jullie top performance.’

Heb jij de shows van Trinity nog niet gezien? Houdt onze websites en sociale media dan goed in de gaten. Op zondag 24 april zullen de shows bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging nogmaals worden getoond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *