Afscheid op een nieuwe locatie

Afscheid op een nieuwe locatie

Alle onderdelen van Showband ’75 zijn na de laatste lockdown weer herstart met de repetities op de voor hen gebruikelijke wijze, al is er voor de ShowBrassBand toch wel wat veranderd!

De laatste repetitie van de ShowBrassBand was alweer in november 2021 en vond nog plaats in het bijgebouwtje van het ‘Marcanto Muziekcentrum’ in Den Haag. Dit was de geplande laatste repetitie op deze locatie, maar niet de geplande laatste repetitie van 2021. Het plan was namelijk om op 1 december te gaan repeteren op een geheel nieuwe locatie. Echter werd een paar dagen voor deze repetitie de nieuwste lockdown aangekondigd waardoor de repetitie op de nieuwe locatie uiteindelijk pas op 19 januari 2022 plaats kon vinden, bijna 2 maanden later dan gepland.

We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. Vanaf heden repeteert de ShowBrassBand iedere week op woensdagavond van 20.00u tot 22.00u in ‘De Vrolijke Noot’ aan de Oostvlietweg 19B in Leidschendam. Naast dat deze ruimte groter is en een gezellige bar heeft, betekent dit ook dat alle onderdelen van Showband ’75 weer binnen de eigen gemeentegrenzen repeteren.

De nieuwe locatie is niet de enige verandering voor de ShowBrassBand. De instructeur en dirigent van de band heeft na een jarenlange hele goede samenwerking besloten te stoppen om meer tijd te hebben om te kunnen reizen. De vereniging zal Eugène heel erg gaan missen! Helaas konden net als de repetities ook het geplande afscheid in december niet doorgaan. Gelukkig was Eugène bereid om op 26 januari nog eenmaal de ShowBrassBand te dirigeren zodat er daarna gepast afscheid van hem genomen kon worden.

Dit betekent natuurlijk dat de ShowBrassBand op zoek moest naar een nieuwe dirigent en instructeur. We hopen daar snel goed nieuws over te kunnen brengen. De nieuwe repetitieruimte van de ShowBrassBand is een stuk ruimer als de vorige. Wij zouden deze ruimte graag op willen vullen met medemuzikanten. Ben of ken jij iemand die lid wil worden van de ShowBrassBand, klik dan hier voor meer informatie of kom gewoon een keer kijken op woensdagavond.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *