De lockdown en Showband ’75

De lockdown en Showband ’75

Door de op maandag 14 december afgekondigde lockdown van 15 december 2020 tot en met in ieder geval 19 januari 2021 zijn wij helaas genoodzaakt opnieuw tijdelijk te stoppen met onze repetities en trainingen.

We hopen dat de afgekondigde maatregelen snel tot een sterke daling van het aantal besmettingen leiden zodat wij na 19 januari weer samen kunnen komen om onze hobby uit te oefenen.

Door het sluiten van de winkels verwachten wij dat er de komende periode meer online geshopt zal gaan worden. Help ons door dit te doen via SponsorKliks en lever een financiële bijdrage aan Showband ’75 zonder dat het jou een cent extra kost! Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Thuisbezorgd doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat direct naar Showband ’75. En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *