Persoonlijk videobericht van De Vrolijke Pepernoten

Persoonlijk videobericht van De Vrolijke Pepernoten

De Vrolijke Pepernoten hebben dit jaar een hele speciale actie! Je kan namelijk een persoonlijk videobericht van ons bestellen!

Lijkt het je leuk om iedereen op pakjesavond te verrassen met een gepersonaliseerde boodschap? Het is heel gemakkelijk! Stuur een mailtje met de namen van je kinderen, kleinkinderen, ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en de andere mensen die je wil verrassen naar vrolijkepepernoten@showband75.nl en vertel ons wat voor bericht wij aan hen mogen melden.

De roetveegpieten van De Vrolijke Pepernoten zullen hier samen met Sinterklaas een videoboodschap van maken. Natuurlijk spelen we in de video ook de bekende Sinterklaasliedjes waarmee we in andere jaren optreden in Nederland. Je ontvangt de verrassende video voor pakjesavond per mail.

Voor het filmpje met onze vrolijke muziek en de persoonlijke boodschap vragen wij een vergoeding van €9,95. Met dit bedrag steunen De Vrolijke Pepernoten Showband ’75 in het jaar dat zij hard geraakt zijn door de coronacrisis.

De aanvraag voor de persoonlijke boodschap dient bij ons binnen te zijn voor zaterdag 28 november. Je ontvangt de video uiterlijk 3 december via de mail.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *