Spannende Finale in Eindhoven

Spannende Finale in Eindhoven

Afgelopen zaterdag was de spannende finale van de CGN wedstrijden in Eindhoven. De Marchingband en de twee groepen van Trinity deden hun uiterste best om hun beste shows tot nu toe te laten zien na een seizoen hard werken.

Het was een dag vol gezelligheid. Er werd bijgebruind in de zon, cadeautjes voor de guard uitgedeeld, friet gegeten, veel gelachen en nog even geoefend in de gymzaal en op het voetbalveld. Ook belandde er een poppetje van de guard op een balk in de sporthal en was het nog even spannend of die eraf zou komen.

Iedereen deed zijn best om de shows zo goed mogelijk uit te voeren en vol spanning wachtten we aan het eind van de dag op de uitslag. Alle deelnemende groepen staan dan op het veld, horen hoeveel punten ze hebben gehaald en op welke plaats ze zijn geëindigd.

En dit waren de resultaten:
Trinity mini’s 5e plaats met 71.920
Trinity cadets 7e plaats met 76.050
Marchingband 3e plaats met 78.625

Gefeliciteerd allemaal!!
We zijn trots op alle leden, ouders en begeleiders die het hele seizoen keihard hebben gewerkt om deze shows neer te zetten en deze punten te behalen. Iedereen bedankt voor het mooie CGN seizoen.

Wilt u de shows van de Marchingband en de Trinity cadets zien? Dat kan op 29 juni bij taptoe Ter Aar. Houd onze agenda in de gaten!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.