Zilver en goud voor Trinity

Zilver en goud voor Trinity

Op zondag 2 mei 2021 hebben Trinity en Trinity Kids goede resultaten behaald bij de online CGN Championships. Na een korte repetitie periode hebben beide groepen een mooie video weten in te sturen voor de digitale competitie!

Beide groepen kwamen uit in de jeugd klasse voor Guard Ensembles. De Trinity Kids dansten op ‘Bewegen is Gezond’ van Kinderen voor Kinderen en behaalde hiermee een mooie score van 73 punten en een ‘Silver Award.’

Trinity heeft een eerdere versie van de show al een keer door de CGN-jury laten beoordelen en wist vandaag haar eigen score met maar liefst 4 punten te verbeteren! Met hun show op ‘Shut Up and Dance’ van Walt the Moon behaalden zij een einduitslag van 81,5 punten en een ‘Gold Award.’

De uitslagen smaken zeker naar meer. Trinity hoopt volgend jaar weer mee te kunnen doen aan een normale, offline CGN competitie. Kijk voor de hele shows op https://www.videovault.eu/cgn/live/ of houdt onze socialmediakanalen in de gaten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *