Anjeractie 2020

Anjeractie 2020

Showband ’75 doet mee aan de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De actie vindt plaats van 22 tot en met 30 mei 2020. Omdat het Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat, mogen we 100% van de opbrengst zelf houden!

Door de coronamaatregelen zal er niet fysiek, maar via de mobiele telefoon worden gecollecteerd. Het is dus mogelijk dat je tussen 22 en 30 mei via WhatsApp een berichtje krijgt van een van onze mobiele collectanten. Deze nieuwe vorm van collecteren voor de Anjeractie is misschien even wennen maar eigenlijk heel eenvoudig, het werkt net als een betaalverzoekje. Als ontvanger van het bericht klik je op ‘doneer.’ Er wordt dan automatisch verbinding gemaakt met de bank-app op je telefoon. Jij kiest een bedrag, en klaar! 

We hopen dat deze eerste mobiele Anjeractie een groot succes wordt! Alvast bedankt voor je donatie! Kijk voor meer informatie op Anjeractie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *